Domů>Zásady souborů Cookies

Náš e-shop www.planetanozu.cz, fyzická osoba Ondřej Šefler Dis., IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsaný v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady ochrany osobních údajů.

 

V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jak a kdy používáme soubory cookies.  Na našem webu zpracováváme soubory cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam.

 

ZÁSADY SOUBORŮ COOKIES

verze 1. účinná dne 25. 5. 2018

 

Co jsou cookies?

 

Cookie je malý textový soubor, který se uloží ve vašem počítači nebo mobilním zařízení a je opět používán během vašich dalších návštěv. Díky cookies si navštívené webové stránky pamatují vaše úkony a nastavení, které jste na nich provedli, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně, zlepšují a zjednodušují Vaší návštěvu webu.

 

Jaké cookies používáme?

 

Existují dva typy souborů cookies, trvalé a dočasné (session cookies neboli relační soubory cookies). Trvalé cookies jsou uloženy jako soubor ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, a to nejdéle po dobu 12 měsíců. Session cookies jsou uloženy dočasně a zmizí poté, co zavřete prohlížeč. Pokud se přihlásíte k registrovanému účtu, použijeme trvalé soubory cookies například k uložení vámi zvoleného zboží do nákupního košíku. Session cookies používáme, když použijete funkci Filtr produktů a také k tomu, abychom zkontrolovali, jestli jste přihlášeni nebo jestli jste do svého nákupního košíku vložili nějaké zboží.

 

Jaké osobní údaje zpracováváme?

 

Soubory cookies shromažďují informace o používání našich webových stránek. Tyto informace zahrnují typ internetového prohlížeče a operačního systému, který používáte, název domény místa, ze kterého se připojujete (IP adresa), datum, čas a trvání návštěvy, počet návštěv, průměrný čas strávený na našich webových stránkách a stránky, které zobrazujete. Soubor cookies obsahuje také jedinečné identifikační číslo, které identifikuje váš prohlížeč. To nám pomáhá rozpoznat váš prohlížeč, když znovu navštívíte naše webové stránky. Rovněž sledujeme, jak vyhledáváte na našich webových stránkách a jaké zboží si prohlížíte.

 

Účely zpracování osobních údajů

 

Správce může zákonně používat soubory cookies za účelem měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek, neboť jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR, není tedy vyžadován Váš souhlas. Data, která shromažďujeme, mohou být také použity pro marketingové účely přímo Vám na míru, k tomu ale potřebujeme Váš souhlas.

 

Jak jsou cookies využívány pro cílení reklamy?

 

K identifikaci produktů, které vás mohou zajímat, můžeme shromažďovat informace o navštívených stránkách nebo o produktech, které jste si zakoupili, abychom mohli prodávat zboží přímo Vám na míru. Spolupracujeme s místy elektronického obchodování, abychom zákazníkům nabízeli cílenou reklamu. Reklamujeme prostřednictvím vlastních bannerů na našich webových stránkách a webových stránkách třetích stran. 

 

Když navštívíte naši webovou stránku, webové stránky třetích stran (například stránky našeho obchodního partnera) nebo kliknete na reklamu našeho e-shopu, vaše webové aktivity mohou být sledovány prostřednictvím souborů cookies. Soubory cookies třetích stran vytvářejí naši obchodní partneři, kteří inzerují naše služby na jiných webových stránkách. Naši marketingoví partneři mohou poskytnout své vlastní soubory cookies k zobrazení personalizovaných reklam, které souvisejí s naším e-shopem.

 

Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

 

Souhlas s ukládáním cookies v případě personalizace reklam

 

Aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webu, znějící následovně: „Provozovatel webu, www.planetanozu.czOndřej Šefler Dis., IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsané v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.“  udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem sbírání údajů o chování návštěvníků na našem webu na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní osobu - Ondřej Šefler a na email - o.sefler@gmail.com

 

Kontrola nad soubory cookies

 

Cookies z vašeho počítače nebo mobilního zařízení můžete snadno vymazat pomocí vašeho prohlížeče. Návod, jak zacházet se soubory cookies a jak je odstranit, najdete v „Nápovědě“ svého prohlížeče. Můžete nastavit blokování souborů cookies, nebo že si přejete být informováni pokaždé, když do vašeho počítače nebo mobilního zařízení bude odeslán nový soubor cookies. Dále si můžete nastavit anonymní režim, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu. Vezměte prosím na vědomí, že pokud se rozhodnete blokovat cookies, nebudete moci využívat výhod všech funkcí.

 

Pokud nesmažete soubory cookies ze svého prohlížeče, můžeme tyto údaje použít k těmto účelům:

 

poskytnutí vhodnější reklamy na základě Vašeho zájmu
poskytnutí agregovaných hlášení aktivity reklam inzerentům a webům hostujícím reklamy
poskytnutí webům a majitelům aplikací údaje o tom, jak návštěvníci využívají tyto weby nebo aplikace
detekce a obrana proti podvodu a jiným rizikům, ochrana uživatelů a partnerů
vylepšení našich produktů
Cookies třetích stran

 

Cookies třetích stran používáme ke shromažďování statistických údajů v souhrnné podobě pomocí analytických nástrojů, jako je Google, Google Analytics, Facebook Pixel. V takovém případě se shromážděná data předávají těmto poskytovatelům služeb třetích stran za účelem jejich zpracování. Používáme také inzertní funkce služby Google Analytics a Facebook Pixel. Podrobnosti a možnost, jak se ze služby odhlásit, najdete zde: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/, doplnit pro fb a případně další aplikace. Používáme cookies třetích stran trvalé i dočasné (session cookies). Trvalé cookies jsou uloženy ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, a to nejdéle po dobu 24 měsíců.

 

Údaje, které správce získá, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:

 

Michal Byrtus, Na Vozovce 268/36, 779 00, Olomouc, IČ: 74464370

 

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době správce nevyužívá.

Správce neovládá cookies z webových stránek třetích stran. Třetí strany odpovídají za to, jak fungují jejich cookies a jak jsou zpracovávány osobní údaje.

 

K čemu se cookies používají?

 

Soubory cookies umožňují rozpoznat vaše zařízení, zabezpečit váš přístup na registrovaný účet a náš web obecně a pomáhají nám předkládat vám relevantní reklamy v případě udělení souhlasu.

Kategorie použití
Popis
Ověření
Pokud jste přihlášení na e-shop, soubory cookies nám pomáhají ukazovat vám ty pravé informace a přizpůsobit vaše prostředí.
Zabezpečení
Soubory cookies používáme jako podporu funkcí zabezpečení a za účelem zjištění neoprávněné aktivity. 
Preference, funkce a služby
Soubory cookies nám také sdělují, jaké zboží preferujete a jaké jsou vaše oblíbené produkty. Také vám mohou usnadnit vyplňování formulářů na e-shopu. 
Reklama
Soubory cookies používáme k tomu, abychom vám zobrazovali relevantní reklamy na webu e-shopu i mimo něj. Soubor cookies můžeme použít také k tomu, abychom zjistili, zda lidé, kteří viděli určitou reklamu, později navštívili stránku inzerenta a provedli tam nějakou akci (např. stáhli dokument nebo uskutečnili nákup). Podobně i naši partneři mohou použít soubory cookies k tomu, aby zjistili, zda jsme reklamu zobrazili a jak si vedla, nebo aby nám poskytli informace o tom, jak na reklamy reagujete. Také můžeme spolupracovat s našimi partnery za tím účelem, abychom vám zobrazili reklamu na webu ….. i mimo něj, jako například poté, co navštívíte stránky či aplikaci partnera.
Výkon, statistika a výzkum
Soubory cookies nám pomáhají zjistit, jak náš web funguje v různých lokalitách. Také používáme soubory cookies za účelem pochopení, zlepšení a provádění výzkumu produktů, funkcí a služeb, včetně vašich přístupů na e-shop z jiných webů, aplikací či zařízení, jako jsou váš pracovní počítač či vaše mobilní zařízení.


Tabulka souborů cookies

 

Pro správný chod našeho webu a reklamních produktů používáme různé typy souborů cookies. Soubory cookies třetích stran pocházejí z reklam jiných webů a sledují vaše používání webu pro marketingové účely. Tyto údaje budou aktualizovány. K uplynutí doby užití souborů cookies dojde buď na základě rotace nebo se počítá od posledního dne, kdy uživatel interreagoval s webovou stránkou.

 

 

Na našich stránkách využíváme následující soubory cookie:

 

Vydavatel/Název cookie              Typ                      Trvanlivost

 

Facebook                         Tracking, Konverzní               persistent

AdWords                       Tracking, Remarketing               90 dní

Google Analytics              Analytical, Tracking                persistent

Heuréka                         Tracking, Konverzní                persistent

Zboží                             Tracking, Konverzní                persistent

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

facebook Planetanožů.cz

Nabízíme šperky zlaté, swarovski šperky, náušnice, piercing, prsteny a další. Vše za bezkonkurenční ceny. Luxusní dámské hodinky za super ceny pouze v našem e-shopu. Pánské a dámské hodinky za skvělé ceny v e-shopu Luxusní-moderní-hodinky.cz. Nabízíme zlaté a stříbrné šperky s diamanty. Vše za skvělé ceny! Chirurgická ocel a piercing za super ceny. Luxusní pera od renomovaných výrobců. Krásné ocelové šperky, které dotvoří Vaši osobnost.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Kvalitní elektronika, baterie, akumulátory a adaptéry za super ceny. Pronájem stavební techniky, nářadí i strojů od Boels! Kola jsou levná a spolehlivá.

Zwilling TWIN Pure, kuchařský nůž 16 cm

Zwilling J.A. Henckels

Zwilling TWIN Pure, kuchařský nůž 16 cm

Cena: 2 540,00 Kč

koupit

Burgvogel Oliva Line loupací nůž

Burgvogel Solingen

Burgvogel Oliva Line loupací nůž

Cena: 940,00 Kč

koupit

Wüsthof Silverpoint svačinový nůž 12 cm

Wüsthof Dreizackwerk

Wüsthof Silverpoint svačinový nůž 12 cm

Cena: 309,00 Kč

koupit

Wüsthof Gourmet japonský nůž 17 cm

Wüsthof Dreizackwerk

Wüsthof Gourmet japonský nůž 17 cm

Cena: 1 599,00 Kč

koupit

Wüsthof Gourmet vykosťovací nůž 14 cm

Wüsthof Dreizackwerk

Wüsthof Gourmet vykosťovací nůž 14 cm

Cena: 879,00 Kč

koupit

Magnum Black Rainbow

Böker

Magnum Black Rainbow

Cena: 699,00 Kč

koupit

Zwilling ocílka 230 mm

Zwilling J.A. Henckels

Zwilling ocílka 230 mm

Cena: 720,00 Kč

koupit

Zwilling Twin Pure blok s noži 7 ks

Zwilling J.A. Henckels

Zwilling Twin Pure blok s noži 7 ks

Cena: 9 420,00 Kč

koupit

Berndorf sada 3 keramických nožů

Berndorf Sandrik

Berndorf sada 3 keramických nožů

Cena: 1 500,00 Kč

koupit

Victorinox Delémont RangerGrip 61

Victorinox

Victorinox Delémont RangerGrip 61

Cena: 1 440,00 Kč

koupit

KDS sada nožů Trend Deluxe

KDS

KDS sada nožů Trend Deluxe

Cena: 3 450,00 Kč

koupit

Wüsthof Gourmet kuchařský nůž 23 cm

Wüsthof Dreizackwerk

Wüsthof Gourmet kuchařský nůž 23 cm

Cena: 1 449,00 Kč

koupit

F. Dick Premier Plus kuchařský 21 cm

F. Dick

F. Dick Premier Plus kuchařský 21 cm

Cena: 2 730,00 Kč

koupit

F. Dick Premier WACS kuchařský 21 cm

F. Dick

F. Dick Premier WACS kuchařský 21 cm

Cena: 3 500,00 Kč

koupit

Wüsthof Silverpoint blok 7 dílů

Wüsthof Dreizackwerk

Wüsthof Silverpoint blok 7 dílů

Cena: 4 199,00 Kč

koupit

Cestovní příbor Böker

Böker

Cestovní  příbor Böker

Cena: 239,00 Kč

koupit

KDS KINGs ROW 3,5 loupací nůž

KDS

KDS KINGs ROW 3,5 loupací nůž

Cena: 860,00 Kč

koupit

Puma TEC Einhandmesser 7315911

Puma

Puma TEC Einhandmesser 7315911

Cena: 540,00 Kč

koupit

KDS Trend, blok s noži

KDS

KDS Trend, blok s noži

Cena: 3 690,00 Kč

koupit

Wüsthof, univerzální nůž zelený 10 cm

Wüsthof Dreizackwerk

Wüsthof, univerzální nůž zelený 10 cm

Cena: 109,00 Kč

koupit

Wüsthof kapesní brousek na nože

Wüsthof Dreizackwerk

Wüsthof kapesní brousek na nože

Cena: 129,00 Kč

koupit

Wüsthof Classic ocílka 26 cm

Wüsthof Dreizackwerk

Wüsthof Classic ocílka 26 cm

Cena: 1 559,00 Kč

koupit

Puma IP Birch III 841211

Puma

Puma IP Birch III 841211

Cena: 1 400,00 Kč

koupit

Puma IP Lobezno Katex 849111

Puma

Puma IP Lobezno Katex 849111

Cena: 1 840,00 Kč

koupit

Tojiro Artcook nůž na zeleninu

Tojiro

Tojiro Artcook nůž na zeleninu

Cena: 200,00 Kč

koupit

Tojiro nerezový ostřič

Tojiro

Tojiro nerezový ostřič

Cena: 1 590,00 Kč

koupit

Tojiro Kent modrý ostřič

Tojiro

Tojiro Kent modrý ostřič

Cena: 330,00 Kč

koupit

Puma TEC Liner Tanto G10

Puma

Puma TEC Liner Tanto G10

Cena: 840,00 Kč

koupit

Opinel set zahradnických nožů

Opinel

Opinel set zahradnických nožů

Cena: 1 560,00 Kč

koupit

Magnum Elk Hunter Special

Böker

Magnum Elk Hunter Special

Cena: 1 099,00 Kč

koupit

Sabatier Facon Ideal univerzální nůž 15 cm

Thiers Issard

Sabatier Facon Ideal univerzální nůž 15 cm

Cena: 600,00 Kč

koupit

Sabatier Facon Ideal nůž na zeleninu 9 cm

Thiers Issard

Sabatier Facon Ideal nůž na zeleninu 9 cm

Cena: 400,00 Kč

koupit

Böker Anniversary Damascus 2017

Böker

Böker Anniversary Damascus 2017

Cena: 8 999,00 Kč

koupit

F. Dick Premier Eurasia, dárková sada

F. Dick

F. Dick Premier Eurasia, dárková sada

Cena: 6 140,00 Kč

koupit

Puma TEC Orange 7364413

Puma

Puma TEC Orange 7364413

Cena: 740,00 Kč

koupit

Böker Vollintegral 2.0 Micarta

Böker

Böker Vollintegral 2.0 Micarta

Cena: 8 399,00 Kč

koupit

Wüsthof Classic kuchařský kufr 19 dílů

Wüsthof Dreizackwerk

Wüsthof Classic kuchařský kufr 19 dílů

Cena: 16 399,00 Kč

koupit

Victorinox Spartan SilverTech

Victorinox

Victorinox Spartan SilverTech

Cena: 670,00 Kč

koupit

Böker Saga Grenadill sada nožů

Victorinox

Böker Saga Grenadill sada nožů

Cena: 7 999,00 Kč

koupit

Dellinger Damask Skinner Mahagony

Dellinger

Dellinger Damask Skinner Mahagony

Cena: 1 299,00 Kč

koupit

Victorinox Classic LE 2019 Sardine Can

Victorinox

Victorinox Classic LE 2019 Sardine Can

Cena: 580,00 Kč

koupit

Yaxell Tsuchimon Nakiri nůž 18 cm

Yaxell

Yaxell Tsuchimon Nakiri nůž 18 cm

Cena: 3 990,00 Kč

koupit

Victorinox Ranger

Victorinox

Victorinox Ranger

Cena: 1 310,00 Kč

koupit

Magnum Classic Hunter

Böker

Magnum Classic Hunter

Cena: 899,00 Kč

koupit

Kalashnikov Plus AK 09

Böker

Kalashnikov Plus AK 09

Cena: 1 540,00 Kč

koupit

Victorinox brousek diamantový

Victorinox

Victorinox brousek diamantový

Cena: 460,00 Kč

koupit

Güde - Solingen Alpha kuchařský 21 cm

Güde - Solingen

Güde - Solingen Alpha kuchařský 21 cm

Cena: 2 855,00 Kč

koupit

Victorinox SwissClassic filetovací nůž

Victorinox

Victorinox SwissClassic filetovací nůž

Cena: 760,00 Kč

koupit

Marttiini Little Condor

Marttiini

Marttiini Little Condor

Cena: 990,00 Kč

koupit

Magnum Medic

Böker

Magnum Medic

Cena: 749,00 Kč

koupit

Berndorf Sandrik nůž na lososa 28 cm

Berndorf Sandrik

Berndorf Sandrik nůž na lososa 28 cm

Cena: 480,00 Kč

koupit

Magnum Sergeant

Böker

Magnum Sergeant

Cena: 699,00 Kč

koupit

Mikov Predator 241-NR-4/KP

Mikov

Mikov Predator 241-NR-4/KP

Cena: 2 946,00 Kč

koupit

Mikov Fixir 232-XH-5V/KP

Mikov

Mikov Fixir 232-XH-5V/KP

Cena: 1 161,00 Kč

koupit

Beaver Lawrence

Beaver

Beaver Lawrence

Cena: 230,00 Kč

koupit
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte Další informace