Domů>Zásady souborů Cookies

Náš e-shop www.planetanozu.cz, fyzická osoba Ondřej Šefler Dis., IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsaný v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady ochrany osobních údajů.

 

V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jak a kdy používáme soubory cookies.  Na našem webu zpracováváme soubory cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam.

 

ZÁSADY SOUBORŮ COOKIES

verze 1. účinná dne 25. 5. 2018

 

Co jsou cookies?

 

Cookie je malý textový soubor, který se uloží ve vašem počítači nebo mobilním zařízení a je opět používán během vašich dalších návštěv. Díky cookies si navštívené webové stránky pamatují vaše úkony a nastavení, které jste na nich provedli, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně, zlepšují a zjednodušují Vaší návštěvu webu.

 

Jaké cookies používáme?

 

Existují dva typy souborů cookies, trvalé a dočasné (session cookies neboli relační soubory cookies). Trvalé cookies jsou uloženy jako soubor ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, a to nejdéle po dobu 12 měsíců. Session cookies jsou uloženy dočasně a zmizí poté, co zavřete prohlížeč. Pokud se přihlásíte k registrovanému účtu, použijeme trvalé soubory cookies například k uložení vámi zvoleného zboží do nákupního košíku. Session cookies používáme, když použijete funkci Filtr produktů a také k tomu, abychom zkontrolovali, jestli jste přihlášeni nebo jestli jste do svého nákupního košíku vložili nějaké zboží.

 

Jaké osobní údaje zpracováváme?

 

Soubory cookies shromažďují informace o používání našich webových stránek. Tyto informace zahrnují typ internetového prohlížeče a operačního systému, který používáte, název domény místa, ze kterého se připojujete (IP adresa), datum, čas a trvání návštěvy, počet návštěv, průměrný čas strávený na našich webových stránkách a stránky, které zobrazujete. Soubor cookies obsahuje také jedinečné identifikační číslo, které identifikuje váš prohlížeč. To nám pomáhá rozpoznat váš prohlížeč, když znovu navštívíte naše webové stránky. Rovněž sledujeme, jak vyhledáváte na našich webových stránkách a jaké zboží si prohlížíte.

 

Účely zpracování osobních údajů

 

Správce může zákonně používat soubory cookies za účelem měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek, neboť jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR, není tedy vyžadován Váš souhlas. Data, která shromažďujeme, mohou být také použity pro marketingové účely přímo Vám na míru, k tomu ale potřebujeme Váš souhlas.

 

Jak jsou cookies využívány pro cílení reklamy?

 

K identifikaci produktů, které vás mohou zajímat, můžeme shromažďovat informace o navštívených stránkách nebo o produktech, které jste si zakoupili, abychom mohli prodávat zboží přímo Vám na míru. Spolupracujeme s místy elektronického obchodování, abychom zákazníkům nabízeli cílenou reklamu. Reklamujeme prostřednictvím vlastních bannerů na našich webových stránkách a webových stránkách třetích stran. 

 

Když navštívíte naši webovou stránku, webové stránky třetích stran (například stránky našeho obchodního partnera) nebo kliknete na reklamu našeho e-shopu, vaše webové aktivity mohou být sledovány prostřednictvím souborů cookies. Soubory cookies třetích stran vytvářejí naši obchodní partneři, kteří inzerují naše služby na jiných webových stránkách. Naši marketingoví partneři mohou poskytnout své vlastní soubory cookies k zobrazení personalizovaných reklam, které souvisejí s naším e-shopem.

 

Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

 

Souhlas s ukládáním cookies v případě personalizace reklam

 

Aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webu, znějící následovně: „Provozovatel webu, www.planetanozu.czOndřej Šefler Dis., IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsané v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.“  udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem sbírání údajů o chování návštěvníků na našem webu na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní osobu - Ondřej Šefler a na email - o.sefler@gmail.com

 

Kontrola nad soubory cookies

 

Cookies z vašeho počítače nebo mobilního zařízení můžete snadno vymazat pomocí vašeho prohlížeče. Návod, jak zacházet se soubory cookies a jak je odstranit, najdete v „Nápovědě“ svého prohlížeče. Můžete nastavit blokování souborů cookies, nebo že si přejete být informováni pokaždé, když do vašeho počítače nebo mobilního zařízení bude odeslán nový soubor cookies. Dále si můžete nastavit anonymní režim, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu. Vezměte prosím na vědomí, že pokud se rozhodnete blokovat cookies, nebudete moci využívat výhod všech funkcí.

 

Pokud nesmažete soubory cookies ze svého prohlížeče, můžeme tyto údaje použít k těmto účelům:

 

poskytnutí vhodnější reklamy na základě Vašeho zájmu
poskytnutí agregovaných hlášení aktivity reklam inzerentům a webům hostujícím reklamy
poskytnutí webům a majitelům aplikací údaje o tom, jak návštěvníci využívají tyto weby nebo aplikace
detekce a obrana proti podvodu a jiným rizikům, ochrana uživatelů a partnerů
vylepšení našich produktů
Cookies třetích stran

 

Cookies třetích stran používáme ke shromažďování statistických údajů v souhrnné podobě pomocí analytických nástrojů, jako je Google, Google Analytics, Facebook Pixel. V takovém případě se shromážděná data předávají těmto poskytovatelům služeb třetích stran za účelem jejich zpracování. Používáme také inzertní funkce služby Google Analytics a Facebook Pixel. Podrobnosti a možnost, jak se ze služby odhlásit, najdete zde: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/, doplnit pro fb a případně další aplikace. Používáme cookies třetích stran trvalé i dočasné (session cookies). Trvalé cookies jsou uloženy ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, a to nejdéle po dobu 24 měsíců.

 

Údaje, které správce získá, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:

 

Michal Byrtus, Na Vozovce 268/36, 779 00, Olomouc, IČ: 74464370

 

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době správce nevyužívá.

Správce neovládá cookies z webových stránek třetích stran. Třetí strany odpovídají za to, jak fungují jejich cookies a jak jsou zpracovávány osobní údaje.

 

K čemu se cookies používají?

 

Soubory cookies umožňují rozpoznat vaše zařízení, zabezpečit váš přístup na registrovaný účet a náš web obecně a pomáhají nám předkládat vám relevantní reklamy v případě udělení souhlasu.

Kategorie použití
Popis
Ověření
Pokud jste přihlášení na e-shop, soubory cookies nám pomáhají ukazovat vám ty pravé informace a přizpůsobit vaše prostředí.
Zabezpečení
Soubory cookies používáme jako podporu funkcí zabezpečení a za účelem zjištění neoprávněné aktivity. 
Preference, funkce a služby
Soubory cookies nám také sdělují, jaké zboží preferujete a jaké jsou vaše oblíbené produkty. Také vám mohou usnadnit vyplňování formulářů na e-shopu. 
Reklama
Soubory cookies používáme k tomu, abychom vám zobrazovali relevantní reklamy na webu e-shopu i mimo něj. Soubor cookies můžeme použít také k tomu, abychom zjistili, zda lidé, kteří viděli určitou reklamu, později navštívili stránku inzerenta a provedli tam nějakou akci (např. stáhli dokument nebo uskutečnili nákup). Podobně i naši partneři mohou použít soubory cookies k tomu, aby zjistili, zda jsme reklamu zobrazili a jak si vedla, nebo aby nám poskytli informace o tom, jak na reklamy reagujete. Také můžeme spolupracovat s našimi partnery za tím účelem, abychom vám zobrazili reklamu na webu ….. i mimo něj, jako například poté, co navštívíte stránky či aplikaci partnera.
Výkon, statistika a výzkum
Soubory cookies nám pomáhají zjistit, jak náš web funguje v různých lokalitách. Také používáme soubory cookies za účelem pochopení, zlepšení a provádění výzkumu produktů, funkcí a služeb, včetně vašich přístupů na e-shop z jiných webů, aplikací či zařízení, jako jsou váš pracovní počítač či vaše mobilní zařízení.


Tabulka souborů cookies

 

Pro správný chod našeho webu a reklamních produktů používáme různé typy souborů cookies. Soubory cookies třetích stran pocházejí z reklam jiných webů a sledují vaše používání webu pro marketingové účely. Tyto údaje budou aktualizovány. K uplynutí doby užití souborů cookies dojde buď na základě rotace nebo se počítá od posledního dne, kdy uživatel interreagoval s webovou stránkou.

 

 

Na našich stránkách využíváme následující soubory cookie:

 

Vydavatel/Název cookie              Typ                      Trvanlivost

 

Facebook                         Tracking, Konverzní               persistent

AdWords                       Tracking, Remarketing               90 dní

Google Analytics              Analytical, Tracking                persistent

Heuréka                         Tracking, Konverzní                persistent

Zboží                             Tracking, Konverzní                persistent

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

facebook Planetanožů.cz

Nabízíme šperky zlaté, swarovski šperky, náušnice, piercing, prsteny a další. Vše za bezkonkurenční ceny. Luxusní dámské hodinky za super ceny pouze v našem e-shopu. Pánské a dámské hodinky za skvělé ceny v e-shopu Luxusní-moderní-hodinky.cz. Nabízíme zlaté a stříbrné šperky s diamanty. Vše za skvělé ceny! Chirurgická ocel a piercing za super ceny. Luxusní pera od renomovaných výrobců. Krásné ocelové šperky, které dotvoří Vaši osobnost.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Kvalitní elektronika, baterie, akumulátory a adaptéry za super ceny. Kola jsou levná a spolehlivá.

Opinel ocílka 7,5 cm

Opinel

Opinel ocílka 7,5 cm

Cena: 145,00 Kč

koupit

Merkur 47c holicí strojek

Merkur Solingen

Merkur 47c holicí strojek

Cena: 920,00 Kč

koupit

Mühle Rytmo Ash Pure Badger

Mühle

Mühle Rytmo Ash Pure Badger

Cena: 880,00 Kč

koupit

Zwilling dětský příbor Bino

Zwilling J.A. Henckels

Zwilling dětský příbor Bino

Cena: 450,00 Kč

koupit

Wüsthof ocílka diamantová hrubá 23 cm

Wüsthof Dreizackwerk

Wüsthof ocílka diamantová hrubá 23 cm

Cena: 1 809,00 Kč

koupit

F. Dick Red Spirit Usuba nůž 18 cm

F. Dick

F. Dick Red Spirit Usuba nůž 18 cm

Cena: 2 067,00 Kč

koupit

Victorinox Forester Wood

Victorinox

Victorinox Forester Wood

Cena: 1 510,00 Kč

koupit

Magnum Zebra Drop

Böker

Magnum Zebra Drop

Cena: 1 749,00 Kč

koupit

Puma TEC Liner Flipper G10

Puma

Puma TEC Liner Flipper G10

Cena: 1 020,00 Kč

koupit

Victorinox Spartan červený

Victorinox

Victorinox Spartan červený

Cena: 590,00 Kč

koupit

Böker Vollintegral XL 2.0 Ahorn

Böker

Böker Vollintegral XL 2.0 Ahorn

Cena: 9 699,00 Kč

koupit

Victorinox Skipper

Victorinox

Victorinox Skipper

Cena: 2 180,00 Kč

koupit

Schwertkrone nůž na pečivo 9 cm

Schwertkrone

Schwertkrone nůž na pečivo 9 cm

Cena: 240,00 Kč

koupit

Schwertkrone Oliva Santoku nůž 20 cm

Schwertkrone

Schwertkrone Oliva Santoku nůž 20 cm

Cena: 1 220,00 Kč

koupit

Schwertkrone svačinový nůž černý 10 cm

Schwertkrone

Schwertkrone svačinový nůž černý 10 cm

Cena: 240,00 Kč

koupit

Forged Olive kuchařský nůž 20,5 cm

Forged

Forged Olive kuchařský nůž 20,5 cm

Cena: 1 856,00 Kč

koupit

Forged Olive diamantová ocílka 26 cm

Forged

Forged Olive diamantová ocílka 26 cm

Cena: 1 951,00 Kč

koupit

Forged Brute kuchařský nůž 20,5 cm

Forged

Forged Brute kuchařský nůž 20,5 cm

Cena: 1 856,00 Kč

koupit

Forged Katai kuchařský nůž 20,5 cm

Forged

Forged Katai kuchařský nůž 20,5 cm

Cena: 3 409,00 Kč

koupit

Schwertkrone Oliva kuchařský nůž 20 cm

Schwertkrone

Schwertkrone Oliva kuchařský nůž 20 cm

Cena: 1 120,00 Kč

koupit

Schwertkrone Black Santoku nůž 17 cm

Schwertkrone

Schwertkrone Black Santoku nůž 17 cm

Cena: 680,00 Kč

koupit

Schwertkrone Oliva univerzální nůž 9 cm

Schwertkrone

Schwertkrone Oliva univerzální nůž 9 cm

Cena: 340,00 Kč

koupit

Schwertkrone Olivewood kuchařský nůž 16 cm

Schwertkrone

Schwertkrone Olivewood kuchařský nůž 16 cm

Cena: 2 500,00 Kč

koupit

Schwertkrone Black kuchařský nůž 18 cm

Schwertkrone

Schwertkrone Black kuchařský nůž 18 cm

Cena: 680,00 Kč

koupit

Schwertkrone Oliva steakový nůž 12 cm

Schwertkrone

Schwertkrone Oliva steakový nůž 12 cm

Cena: 490,00 Kč

koupit

Victorinox Super Tinker

Victorinox

Victorinox Super Tinker

Cena: 900,00 Kč

koupit

Victorinox Classic

Victorinox

Victorinox Classic

Cena: 460,00 Kč

koupit

Mikov rybička, kapesní nožík

Mikov

Mikov rybička, kapesní nožík

Cena: 100,00 Kč

koupit

Jermyn Street Collection sada na holení

Taylor of Old Bond Street

Jermyn Street Collection sada na holení

Cena: 1 460,00 Kč

koupit

Taylor of Old Bond Street Styptic Pencil kamenec

Taylor of Old Bond Street

Taylor of Old Bond Street Styptic Pencil kamenec

Cena: 140,00 Kč

koupit

Taylor of Old Bond Street Almond mýdlo na holení 150g

Taylor of Old Bond Street

Taylor of Old Bond Street Almond mýdlo na holení 150g

Cena: 390,00 Kč

koupit

Dovo Black břitva 101581

Dovo Solingen

Dovo Black břitva 101581

Cena: 2 060,00 Kč

koupit

Merkur 34c holicí strojek

Merkur Solingen

Merkur 34c holicí strojek

Cena: 930,00 Kč

koupit

Merkur 23c holicí strojek

Merkur Solingen

Merkur 23c holicí strojek

Cena: 710,00 Kč

koupit

DOVO krém na holení eukalypt

Dovo Solingen

DOVO krém na holení eukalypt

Cena: 420,00 Kč

koupit

Mühle 106 holicí strojek

Mühle

Mühle 106 holicí strojek

Cena: 930,00 Kč

koupit

Mühle řemen včetně pasty

Mühle

Mühle řemen včetně pasty

Cena: 1 260,00 Kč

koupit

Mühle chromovaná miska na holení

Mühle

Mühle chromovaná miska na holení

Cena: 510,00 Kč

koupit

Personna Double Edge

Personna Double Edge

Cena: 52,00 Kč

koupit

NOM P23 štětka na holení

HJM

NOM P23 štětka na holení

Cena: 210,00 Kč

koupit

Dovo Bismarck břitva 26820

Dovo Solingen

Dovo Bismarck břitva 26820

Cena: 3 360,00 Kč

koupit

Dovo břitva 1055835

Dovo Solingen

Dovo břitva 1055835

Cena: 5 100,00 Kč

koupit

Mühle miska na holení

Mühle

Mühle miska na holení

Cena: 820,00 Kč

koupit
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte Další informace