Domů>GDPR

verze 1. účinná od 25.5.2018

Náš e-shop www.planetanozu.cz, fyzická osoba Ondřej Šefler Dis.IČ: 87030144, se sídlem Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, zapsaný v živnostenském rejstříku Úřad městské části Praha 7 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady souborů cookies.

 

Respektujeme vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.

 

1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní ve všem, co děláme. 

 

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaši kontrolu nad vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv vás požádáme o informace, potřebujeme je, o víc nežádáme. Pro ověření Vašeho e-mailu využíváme funkci double opt-in.

 

Jaké osobní údaje od Vás požadujeme?

 

Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si něco objednáte, obrátíte se na nás nebo poskytnete hodnocení nákupu nebo zboží. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, u zasílání newsletteru, poradny, diskuze, recenze a další, v rozsahu tam uvedeném.

 

Jak vaše osobní údaje využíváme? 

 

Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům:

 

Vytvořit a spravovat váš osobní účet (registrace)
Zpracovat vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace 
Zasílat aktuální informace o stavu vaší objednávky prostřednictvím sms zpráv
Kontaktovat vás v případě problémů s doručením vašeho objednaného zboží
Odpovědět na vaše dotazy a informovat vás o nových a změněných službách
Zasílat vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)
Spravovat váš účet a kontrolovat vaši platební morálku
Provádět analýzy, abychom vám poskytli relevantní zboží
Zkontrolovat váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nakupování přes internet
Zasílat vám dotazníky spokojenosti s cílem dát vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby
Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby
Zabránit zneužití našich služeb


Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:

 

·       u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku,

·       u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,

·       u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, hlídacího psa, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku,

·       nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů).

Poté budou vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

 

2. Budeme vás chránit

 

Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Aby byly platby kartou u nás co nejbezpečnější, všechny informace jsou odesílány v šifrované podobě pomocí protokolu SSL. To znamená, že informace prochází přes zabezpečené připojení a že vaše údaje o platební kartě nemohou externí strany přečíst. Při platbě kartou spolupracujeme s autorizovaným platebním zprostředkovatelem, který nám pomáhá přímo u vaší banky ověřit, že karta je platná pro nákupy. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s vámi. Údaje, které jsme od vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

 

3. Rozhodnete se, kolik s námi sdílíte

 

Abychom vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v Zásady souborů cookies.

 

Udělený souhlas lze odvolat rovněž kliknutím na odkaz „Odhlásit Newsletter“ v zaslaném e-mailu nebo nás můžete kontaktovat na adrese: Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 17000, nebo na emailu - o.sefler@gmail.com

 

4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat

 

Jsme součástí internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:

 

Michal Byrtus, Na Vozovce 268/36, 779 00, Olomouc, IČ: 74464370

 

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme. Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

 

5. Jaká jsou vaše práva? 

 

Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu Ondřej Šefler Dis., Osadní 1458/1, Praha 7, 170 00, nebo na email - o.sefler@gmail.com.

 

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení

 

Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, můžeme Vám nabídnout skutečně bezpečné digitální služby.

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

facebook Planetanožů.cz

Nabízíme šperky zlaté, swarovski šperky, náušnice, piercing, prsteny a další. Vše za bezkonkurenční ceny. Luxusní dámské hodinky za super ceny pouze v našem e-shopu. Pánské a dámské hodinky za skvělé ceny v e-shopu Luxusní-moderní-hodinky.cz. Nabízíme zlaté a stříbrné šperky s diamanty. Vše za skvělé ceny! Chirurgická ocel a piercing za super ceny. Luxusní pera od renomovaných výrobců. Krásné ocelové šperky, které dotvoří Vaši osobnost.

Sada nožů

Udělejte si z vaření radost, sada kvalitních nožů nevyjde draho.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Kvalitní elektronika, baterie, akumulátory a adaptéry za super ceny. Kola jsou levná a spolehlivá.

Burgvogel Oliva Line univerzání nůž

Burgvogel Solingen

Burgvogel Oliva Line univerzání nůž

Cena: 1 590,00 Kč

koupit

Wüsthof Silverpoint kuchařský nůž 20 cm

Wüsthof Dreizackwerk

Wüsthof Silverpoint kuchařský nůž 20 cm

Cena: 740,00 Kč

koupit

Magnum Forest Ranger

Böker

Magnum Forest Ranger

Cena: 649,00 Kč

koupit

KDS sada nožů pro kuchaře 2690

KDS

KDS sada nožů pro kuchaře 2690

Cena: 1 900,00 Kč

koupit

Böker štětka na holení Black Fibre

Böker

Böker štětka na holení Black Fibre

Cena: 1 099,00 Kč

koupit

Böker Forge nůž na maso 20 cm

Böker

Böker Forge nůž na maso 20 cm

Cena: 1 499,00 Kč

koupit

Wüsthof Ikon kuchařský nůž 23 cm

Wüsthof Dreizackwerk

Wüsthof Ikon kuchařský nůž 23 cm

Cena: 4 450,00 Kč

koupit

Wüsthof ocílka diamantová hrubá 23 cm

Wüsthof Dreizackwerk

Wüsthof ocílka diamantová hrubá 23 cm

Cena: 1 260,00 Kč

koupit

Zwilling ocílka 260 mm

Zwilling J.A. Henckels

Zwilling ocílka 260 mm

Cena: 910,00 Kč

koupit

Zwilling brousek černý

Zwilling J.A. Henckels

Zwilling brousek černý

Cena: 630,00 Kč

koupit

Zwilling Twin Pure blok s noži 7 ks

Zwilling J.A. Henckels

Zwilling Twin Pure blok s noži 7 ks

Cena: 9 420,00 Kč

koupit

Beaver Carve

Beaver

Beaver Carve

Cena: 220,00 Kč

koupit

Burgvogel Comfort Line kuchařský nůž 23 cm

Burgvogel Solingen

Burgvogel Comfort Line kuchařský nůž 23 cm

Cena: 2 100,00 Kč

koupit

Magnum Firefighter

Böker

Magnum Firefighter

Cena: 999,00 Kč

koupit

F. Dick Active Cut kuchařský 21 cm

F. Dick

F. Dick Active Cut kuchařský 21 cm

Cena: 1 910,00 Kč

koupit

Puma TEC Back Lock 7330009

Puma

Puma TEC Back Lock 7330009

Cena: 740,00 Kč

koupit

F. Dick Pro-Dynamic plátkovací 21 cm

F. Dick

F. Dick Pro-Dynamic plátkovací 21 cm

Cena: 690,00 Kč

koupit

KDS sada nožů Excelent

KDS

KDS sada nožů Excelent

Cena: 5 420,00 Kč

koupit

F. Dick pouzdro na 1 nůž

F. Dick

F. Dick pouzdro na 1 nůž

Cena: 380,00 Kč

koupit

Puma IP Castor Eibe 823014

Puma

Puma IP Castor Eibe 823014

Cena: 1 650,00 Kč

koupit

Böker Plus Zero Blue

Böker

Böker Plus Zero Blue

Cena: 2 400,00 Kč

koupit

Böker Saga kuchařský nůž

Böker

Böker Saga kuchařský nůž

Cena: 3 399,00 Kč

koupit

Magnum EMS Rescue

Böker

Magnum EMS Rescue

Cena: 669,00 Kč

koupit

F. Dick 1893 kuchařský 21 cm

F. Dick

F. Dick 1893 kuchařský 21 cm

Cena: 8 900,00 Kč

koupit

Magnum Capital

Böker

Magnum Capital

Cena: 1 199,00 Kč

koupit

Böker Anniversary Damascus 2017

Böker

Böker Anniversary Damascus 2017

Cena: 8 999,00 Kč

koupit

Wüsthof Gourmet blok s noži 6 dílů

Wüsthof Dreizackwerk

Wüsthof Gourmet blok s noži 6 dílů

Cena: 2 960,00 Kč

koupit

Victorinox Explorer White Christmas 2017

Victorinox

Victorinox Explorer White Christmas 2017

Cena: 1 520,00 Kč

koupit

Wüsthof Epicure kuchařský nůž 20 cm

Wüsthof Dreizackwerk

Wüsthof Epicure kuchařský nůž 20 cm

Cena: 4 290,00 Kč

koupit

Victorinox Spartan Wood

Victorinox

Victorinox Spartan Wood

Cena: 970,00 Kč

koupit

Victorinox Ranger

Victorinox

Victorinox Ranger

Cena: 1 310,00 Kč

koupit

Beaver Troy

Beaver

Beaver Troy

Cena: 220,00 Kč

koupit

Victorinox hnědé kožené pouzdro

Victorinox

Victorinox hnědé kožené pouzdro

Cena: 450,00 Kč

koupit

F. Dick 1905 loupací 9 cm

F. Dick

F. Dick 1905 loupací 9 cm

Cena: 1 220,00 Kč

koupit

F. Dick 1905 filetovací 18 cm

F. Dick

F. Dick 1905 filetovací 18 cm

Cena: 2 000,00 Kč

koupit

F. Dick 1905 plátkovací 21 cm

F. Dick

F. Dick 1905 plátkovací 21 cm

Cena: 2 160,00 Kč

koupit

F. Dick 1905 kuchařský 21 cm

F. Dick

F. Dick 1905 kuchařský 21 cm

Cena: 2 650,00 Kč

koupit

Wüsthof Grand Prix II japonský

Wüsthof Dreizackwerk

Wüsthof Grand Prix II japonský

Cena: 2 090,00 Kč

koupit

Güde - Solingen Alpha kuchařský 21 cm

Güde - Solingen

Güde - Solingen Alpha kuchařský 21 cm

Cena: 2 855,00 Kč

koupit

F. Dick 1905 plátkovací 15 cm

F. Dick

F. Dick 1905 plátkovací 15 cm

Cena: 1 880,00 Kč

koupit

Victorinox Hiker

Victorinox

Victorinox Hiker

Cena: 620,00 Kč

koupit

Berndorf Sandrik Delta, 30 dílná sada příborů

Berndorf Sandrik

Berndorf Sandrik Delta, 30 dílná sada příborů

Cena: 3 000,00 Kč

koupit

Berndorf Sandrik Santoku nůž 17 cm

Berndorf Sandrik

Berndorf Sandrik Santoku nůž 17 cm

Cena: 460,00 Kč

koupit

Magnum Dark Lifesaver

Böker

Magnum Dark Lifesaver

Cena: 699,00 Kč

koupit

Berndorf Sandrik ocílka

Berndorf Sandrik

Berndorf Sandrik ocílka

Cena: 260,00 Kč

koupit

Mikov Predator Hammer 241-NP-1/HAMMER

Mikov

Mikov Predator Hammer 241-NP-1/HAMMER

Cena: 3 450,00 Kč

koupit

Mikov sekáček na maso 76-ND-18

Mikov

Mikov sekáček na maso 76-ND-18

Cena: 860,00 Kč

koupit

Mikov Fixir 232-XH-5V/KP

Mikov

Mikov Fixir 232-XH-5V/KP

Cena: 1 110,00 Kč

koupit

Mikov Fixir 232-XH-5 KP

Mikov

Mikov Fixir 232-XH-5 KP

Cena: 1 160,00 Kč

koupit

Magnum Black Spear

Böker

Magnum Black Spear

Cena: 699,00 Kč

koupit

Beaver Bear

Beaver

Beaver Bear

Cena: 220,00 Kč

koupit

Böker břitva Silver Steel Schildpatt

Böker

Böker břitva Silver Steel Schildpatt

Cena: 4 540,00 Kč

koupit

Marttiini houbařský nůž

Marttiini

Marttiini houbařský nůž

Cena: 590,00 Kč

koupit

Taylor of Old Bond Street Ivory Edwardian Mach3 sada na holení

Taylor of Old Bond Street

Taylor of Old Bond Street Ivory Edwardian Mach3 sada na holení

Cena: 5 260,00 Kč

koupit
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte Další informace